<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d16005432\x26blogName\x3dAcemi+Blogcu\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://acemiblogcu.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://acemiblogcu.blogspot.com/\x26vt\x3d-655666249508531087', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Acemi Blogcu

Blog'a yeni başlayanlara amatör ruhu ile destek :)

Blog'unuzdan uzun süre ayrı kalacaksınız...

| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »
| Sonraki »

11/11/2005 2:43 ÖS

Ellerine sağlık, güzel bir yazı olmuş. Ben de birinci maddenin ilginç, hatta trafik arttırıcı bir uygulama olabileceğine inanıyorum. Zaman zaman değişiklik yapmakta fayda vardır her zaman için.

Gönderen: Anonymous Adsız    


11/13/2005 4:49 ÖS

Sahipsiz kalan ve unutulan çok blog var. Özellikle okuyucular bu durumu ihanet olarak görüyorlar.
Ayrıca bir şey soracağım. Bahsettiğin daha önceden yazdığın bir yazıyı istediğin zamanda gönderme olayı blogger.com da mevcut mu?

Gönderen: Blogger trc    


11/13/2005 8:04 ÖS

Metin bey'e;
Teşekkür ederim, bende birinci maddeyi ilginç buluyorum ve benzer bir durumla karşı karşıya kalırsam (umarım bu yaz, geçen yazdan farklı olarak, tatil yapabilirim!) bu seçeneği değerlendirmeyi düşünüyorum :)

Ejderha Zamanı'na;
Okurların bu durumu ihanet olarak görmeleri çok normal, ilgiyle takip ettiğim ve fikirlerine güvendiğim bir blog'un haber vermeden aniden durağan bir hal alarak kaybolmasından ben de hoşlanmam.

Bu biraz sevdiğiniz bir yazarın ölümünün sizi sanki bir yakınınızı veya çok sevdiğiniz bir arkadaşınızı kaybetmişcesine üzmesine benziyor (Atilla İlhan'ın ölümü hangimizi etkilemedi?), sonuçta ayrılığın her şekli ihanettir :)

Sizin gibi bende ileri tarihli gönderi yollayabilme arayışı içindeyim ama maalesef Blogger için böyle bir çözüm henüz yok. En kısa zamanda kendimi Blogger'dan kurtarmayı düşünüyorum ama bu "en kısa" ifadesini somutlaştıramıyorum.

Gönderen: Blogger ali    


11/13/2005 9:52 ÖS

İlerde bir gün Blogger'dan kurtulmayı düşündüğünüzü öğrendiğime sevindim açıkçası. Olur ya bir zaman sonra burada "Blogger'dan WordPress'e -veya bir benzerine- nasıl veri kabı olmadan geçilir" gibi bir yazı ile karşılarsınız bizi. (Tabi böyle bir teknoloji varsa :)

Artık ne kadar yakın olacağı da önemli değil, böyle bir şeyi yazma olasılığınız bile güzel.

Ayrıca hem sizin sayenide de takip ettiğim ve kullanmaya başladığım kadarı ile anladığım; Blogger'ın bizi buna pek mecbur bırakmayacağı. Tamam Google bu sefer pek bloglamaya yeni bir tarz getirip ortalığı kasıp kavuracakmış gibi gözükmüyor ama ben yakında Blogger'ın kategorileme ve zamanlanmış girdiler programlama ile daha işe yarar hale geleceğini düşünüyorum.

Eğer Blogspot kullanmaktan vazgeçersem sanırım ilk defa bir Google servisinden vazgeçmiş olacağım. Google'da bu furyanın bir kez başladımı ardının geleceğini biliyordur ve tüm servislerinin iyiliği için en umursamadığı hizmetini bile ortanın üstü bir kaliteye çekmeye çalışıyordur.

Yada şöyle söylemek gerek sanırım; her ne kadar Google kahini gibi davransam da zaman her şeyi gösterecek ve bu geyiğime de pek de gerek kalmayacak.

Gönderen: Blogger Serkan    


11/13/2005 10:20 ÖS

Olur ya bir zaman sonra burada "Blogger'dan WordPress'e -veya bir benzerine- nasıl veri kabı olmadan geçilir" gibi bir yazı ile karşılarsınız bizi.

Amacım Wordpress'e geçmek, şu an bunun çalışmaları içerisindeyim, ve sorunsuz bir şekilde geçmeyi başardıktan sonra tabii ki tecrübelerimi paylaşacağım, ama henüz bunun için erken.

Değindiğiniz gibi, Blogger son günlerde bir gelişim süreci içinde ve dedikodulara göre "kategoriler" yakın zamanda ilk göreceğimiz gelişmeler arasında yer alıyor. Diğer birçok blog servisinin gerisinde kalan Blogger'ın daha çok yol katetmesi gerekiyor ve benim beklemeye niyetim yok :)

Gönderen: Blogger ali    


» Görüşünüzü ekleyin
IDéEFIXE